Kosten facings

Facings kosten

De kosten voor een Facings behandeling zijn zeer verschillend. Dit is niet alleen afhankelijk van de specialist, maar ook aan het type materiaal wat gebruikt wordt (composiet of porselein) en het type behandeling (slechts een spleetje opvullen of een behandeling van meerdere tanden). De Facings tanden kosten kunnen in het laatste geval aardig oplopen. De composiet facings kosten zijn veel goedkoper dan de kosten van een porseleinen facings behandeling. Dit komt voornamelijk omdat de specialist zelf, in 1 a 2 behandelingen, een facings behandeling kan uitvoeren. De porseleinen facings kosten zijn veel hoger, mede doordat een extern laboratorium ze op maat gaat maken nadat een specialist een afdruk heeft gemaakt.

Op de vraag “Wat kosten facings?” is dan ook moeilijk een antwoord te geven. Bij de facings kosten inbegrepen zijn in ieder geval verdoving en alle andere handelingen die nodig zijn om de facings uit te voeren. Bekijk de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering om te kijken of facings vergoed worden in uw situatie.

Wilt u de exacte prijs weten van facings? Vraag dan een eerste gratis consult aan en laat u informeren door de specialist. Tijdens dit consult zal de specialist u informeren over de exacte prijs en antwoord geven op al uw vragen.

Composiet facings kosten

Composiet facings zijn goedkoper dan porseleinen facings. Een gemiddelde behandeling zal tussen de 100 en de 300 euro in zitten. Dit hangt ook af van uw specialist. De ene specialist rekent meer voor composiet facings dan de andere. Daarnaast hangt het af van het type behandeling waar de facings voor nodig zijn.

Porseleinen facings kosten

Porseleinen facings zijn duurder dan composiet facings. Een specialist kan niet alleen porseleinen facings maken. De specialist maakt een afdruk en stuurt die vervolgens op naar een extern laboratorium om op maat gemaakte facings te laten maken. Vervolgens moet u weer terugkomen en kan de specialist ze plaatsen. De kosten lopen flink uiteen, maar gemiddeld moet u rekenen op 300 tot 1000 euro voor een behandeling.

Wilt u graag meer informatie over de kosten van facings? Vraag dan een vrijblijvend en gratis eerste consult aan. Tijdens dit consult kunt u samen met de specialist kunt u vragen stellen over de prijs, de behandeling en andere vragen. Via facingsinfo.nl bespaart u al snel 25% op uw nieuwe tanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *